Support

FAQ-sektion og kontaktformular:

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan typisk låne fra 500 kr. til 600.000 kr. Desto mere du ønsker at låne, desto større krav om økonomi og dokumentation stilles der til dig som ansøger.

Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning?
Det varierer meget. Nogle låneudbydere giver straks godkendelse på skærmen og andre behandler ansøgningen mere manuelt inden du får besked. Generelt får du dog oftest besked samme dag eller dagen efter. Ikke alle har dog åbent om aftenen, i weekenden eller på helligdage.
Hvorfor får jeg afslag?
Inden du ansøger, kan du tjekke lånevilkår på låneoversigterne her på siden. Du kan også tjekke en ekstra gang inden du ansøger. Hvis din indkomst er for lav eller du fx er registreret i RKI, så kan det være årsagen. Bemærk, at de enkelte låneudbydere har forskellige lånevilkår og krav til ansøgere, så tjek om du kan få et lån et andet sted. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lånetilbud.
Hvem skal jeg kontakte om de enkelte lån?
Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om det enkelte lån?

Hvis du ikke finder svaret her på ScanLån, så klik dig videre til den enkelte låneudbyders hjemmeside og find svaret der eller find kontaktoplysninger på deres side.

Hvordan får jeg det bedste lån?
Hvis det bedste lån for dig, er det billigste lån, så sammenlign lånenes ÅOP (årlige omkostninger i procent), og vælg det lån med den laveste ÅOP. Hvis det bedste lån derimod er det hurtigste lån, så tjek udbetalingstiden her på siden eller hos den enkelte låneudbyder.
Jeg er under 18 år, kan jeg låne penge via ScanLån?
Du skal være mindst 18 år. Hør om din familie vil hjælpe dig.
Kan jeg betale lånet tilbage før tid?
Du kan ofte betale lånet tilbage før tid uden ekstra omkostninger. På den måde slipper du samlet set med at betale færre kreditomkostninger, således at det bliver billigere for dig.
Skal jeg bruge en medansøger / kautionist?
Du kan ofte få et bedre tilbud, hvis du har en medansøger / kautionist med på ansøgningen. Der er også større chance for at du får lånet. Ikke alle låneudbydere tilbyder, at du kan få en medansøger med på ansøgningen. Bemærk, at denne person også hæfter for lånet.
Hvem kan få et lån?
De enkelte låneudbydere har forskellige krav. Du skal altid være mindst 18 år og nogle gange mindst 25 år. De fleste kræver, at du har en indtægt og har styr på din økonomi. Ofte er fast bopæl og statsborgerskab et krav også. Tjek de enkelte låneudbyderes krav her på ScanLån, inden du ansøger om et lånetilbud.
Hvor længe kan jeg låne pengene?

Hvor længe kan jeg låne pengene?

Det er normalt på almindelige privatlån, at løbeperiode løber fra 12 til 144 måneder. Desto længere låneperiode desto dyrere bliver dit lån i samlede kreditomkostninger. Der findes også lån som kviklån og smslån, hvor låneperioden er kortere end 12 måneder.

Hvor hurtigt får jeg pengene udbetalt?
Nogle tilbyder, at man kan have pengene inden for 15 minutter, såfremt man har den bank, som kreditselskabet har en udbetalingsaftale med. Det er mere normalt at der går 1-3 dage inden pengene er på din konto.
Kan jeg forlænge låneperioden?
Du kan sandsynligvis forlænge låneaftalen. Det kræver, at du tager kontakt til det specifikke låneselskab, som du har lånt pengene af, og ser om I kan lave en aftale.
Må jeg ansøge om flere lån?
Ja, det er tilladt. Vi anbefaler, at du ansøger om flere lån, da det både er uforpligtende og gratis. På den måde kan du få et bedre tilbud. Du skal blot nøjes med at acceptere det bedste tilbud.
Kan man låne penge, hvis man er i RKI?
Kan man låne penge, hvis man er registreret som dårlig betaler?

Det kan være svært at få et lån, hvis man har misligholdt gæld tidligere og stadigvæk er registreret som dårlig betaler. Såfremt det er muligt, så står det udfor lånet på oversigterne over lån.

Hvordan sammenligner jeg lån?
Du kan sammenligne lån på mange måder. Sørg for at sammenligne med samme beløb og afbetalingsperiode, hvis det er prisen på lånet du vil sammenligne. Prisen på lånet ses typisk på åop (årlige omkostninger i procent). Du kan også se på de samlede kreditomkostninger. Hvis hastigheden er vigtigere eller andre vilkår, så finder du dem i låneoversigterne og kan sammenligne dem der.
Må man optage flere lån?
Det er tilladt at optage flere lån. Det bør være en velovervejet beslutning, og ikke blot fordi du får tilbudt flere lån.
Hvorfor vælger man et hurtiglån?
Hurtiglån er en bred betegnelse for lån, der udbetales forholdsvist hurtigt. Det er således hastigheden, der er vigtig, når man vælger denne type lån. Vælger man banken, så går der typisk længere tid end ved et online hurtiglån ofte vil der være færre kreditomkostninger forbundet med et banklån, men det er ikke sikkert.

Finder du fejl eller uopdaterede oplysninger, så send en besked. Tak. Spørgsmål om dit lån eller de enkelte låneudbydere, skal sendes direkte til den specifikke låneudbyder. Andre spørgsmål forsøger vi, at besvare inden for 24 timer.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne

Besked