Sammenlign lån med udvidet søgning

Her kan du nemt sortere og filtrere din søgning efter det helt rette lånetilbud. Når du har fundet et par muligheder, så ansøg hurtigt og nemt og få et par uforpligtende lånetilbud at vælge imellem. Ofte er der svar på din ansøgning med det samme på skærmen eller hurtigt efterfølgende på e-mail eller sms. Vælg, hvilke lån du vil have et tilbud fra her. Bemærk, at Scanlån er et kommercielt site, hvor der modtages kommission fra lånefirmaerne. Du finder kun et udvalg af produkter på sitet. Overvej at indhente flere tilbud fra fx banker. Du har 14 dages fortrydelsesret.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån online. Derfor kan du ansøge om flere lånetilbud og vælge det bedste tilbud.

14 dages fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra du har accepteret låneaftalen. Det giver dig en ekstra sikkerhed. Hvis du skulle fortryde lånet.

100% sikkert

ScanLån benytter SSL (Secure Socket Layer sikkerhedsteknologi). Ansøgningen foregår hos banken eller kreditselskabet via NemID.

Sammenlign lån – din guide til et bedre lånetilbud

Hvis du står i den situation, at du mangler penge og derfor har behov for at optage et lån, så er der mange overvejelser, som du skal gøre dig, inden du vælger dit lån. Du skal undersøge de forskellige lånemuligheder. Når du har fundet dem, som du tænker, passer til dig og din økonomi, så skal du indhente tilbud fra de forskellige udbydere. Sammenlign lån for at se, hvilket, der er billigst i længden. Sammenlign lån og se, hvilket lån der giver dig de bedste betingelser. Nogle lån er billige i renter, mens andre er meget dyre. Nogle har en lang tilbagebetalingstid, mens andre har en kort eller varierende med mulighed for at afdrage, når du rent faktisk kan det.

  • Få det bedste lån.
  • Hav de bedste forudsætninger for at vælge.
  • Vælg rigtigt.

Sammenlign lån og få den bedste pris

Det er altid godt at se på flere muligheder, når man skal optage et lån. Sammenlign lån ved at indhente forskellige tilbud. Se på, hvilke betingelser der er for dig som låntager, inden du godkender det endelige lån. Hvis du har brug for at låne penge hurtigt, er der flere typer af hurtiglån, som du kan vælge mellem. Du kan for eksempel optage et forbrugslån i en bank, finde et kviklån eller endda låne penge over sms. Det giver dig pengene hurtigt til rådighed. Dog skal du alligevel sammenligne dine tilbud, inden du vælger.

Det skal du gøre, fordi der kan være rigtig mange penge at spare på sigt. Nogle lån er meget dyre i renter, mens andre er tæt på gratis. Sammenlign lån for at se, hvad der bedst kan betale sig for dig. Hvordan ønsker du at kunne afdrage? Hvor lang en periode vil du betale tilbage over? Kan du betale et fast månedligt beløb, eller kan du afdrage det hele efter din næste lønudbetaling? Alle er vigtige overvejelser for dig, inden du beslutter dig for en udbyders tilbud. Det er jo altid rart at kunne spare, selvom man er nødt til at låne penge.

Lån hurtige penge

Når du har besluttet dig for at optage et hurtiglån, er det stadig meget fordelagtigt for dig at sammenligne nogle af de forskellige lånetyper. Dermed vil du opnå den aller bedste pris samt de bedste betingelser. Sammenlign lån for at undgå dyre renter og afbetalingsordninger. Det kan også godt betale sig at undersøge, hvad andre kunder har haft af oplevelser med de forskellige udbydere. Det hjælper dig til at vælge rigtigt.

Der er, som nævnt, rigtig mange udbydere af disse quicklån. Ved at undersøge andres anmeldelser og anbefalinger, kan du indsnævre dine valgmuligheder. Ønsker du endnu bedre priser end dem, som oplyses på hjemmesiderne, kan du kontakte udbyderne direkte, derved kan du ofte presse prisen lidt mere. Når du har indhentet deres bedste tilbud, er det ganske ligetil for dig at udvælge. Sammenlign lån for at finde de bedste lån hurtigt og enkelt. Du kan også forhandle om dine vilkår og betingelser, når du er i direkte kontakt med en udbyder.

Sammenlign lån og lån penge billigt

Når beslutningen om at optage et lån er truffet, skal du til at undersøge markedet, så du kan få den bedste pris. Indhent flere forskellige tilbud. Se også grundigt på dine tilbagebetalingsmuligheder samt hvilke vilkår, der er for dig som lånetager. Sammenlign lån for at få mest muligt for dine penge. Læg et budget for, hvordan du kan betale det tilbage og husk at tage højde for de forskellige rentesatser. Når du sidder med de forskellige tilbud, er det nemt for dig at vælge det lån, som bedst kan betale sig for dig. Herefter er du godt klædt på til at optage dit lån.

Lån til studenter. Studenterlån. Lånekassen?

Det har konsekvenser, hvis låneaftalen ikke overholdes og dermed misligholdes

Man skal betale lånet tilbage som aftalt i låneaftalen. Gør man ikke det, så kan konsekvenserne være store. Man bør ikke optage et lån, hvis man ikke er sikker på, at man kan tilbagebetale lånet som aftalt. Manglende overholdelse betyder et dyrere lån i form af ekstra gebyrer mm og risiko for at blive registreret som dårlig betaler.

Derfor anbefaler vi, at du lægger et budget og har helt styr på din økonomi og vilkår i lånedokumenterne inden du accepter det uforpligtende lånetilbud.

Ved manglende eller forsinket tilbagebetaling kan der løbe diverse gebyrer og ekstra omkostninger på lånet. Betaler du herefter stadigvæk ikke af på lånet, så kan der komme yderligere omkostninger og gebyrer til fx inkasso og anden inddrivelsesomkostninger. Derudover risikerer du at blive registret i registre som dårlig betaler, hvilket gør det meget svært at få lov til at låne penge fremover.

Opstår der problemer med et afdrag, så skal du straks kontakte låneudbyderen, og få lavet en aftale. Det vil de også være interesseret i – de vil jo gerne sandsynliggøre, at de får deres penge igen. Det værste man kan gøre er ikke at gøre noget. Det er den sikre vej til et dyrere lån og en registrering som dårlig betaler. Man skal heller ikke optage mere gæld for at betale tilbage på anden gæld. Dog kan et samlelån måske være en god løsning, hvis du kan få samlet diverse lån i et mere fordelagtigt lån. ScanLån er drevet med et kommercielt formål, og informationen på siden skal ikke betragtes som fuldt dækkende for de produkter, som findes på markedet.

Lån penge hurtigt online på nettet i dag.

Lån penge på nettet

Se listen over alle lån på ScanLån, hvis du vil låne penge på nettet i dag. Vælg bedste lånetilbud her.

Lån penger med omtanke her. Det vrimler av forskjellige tilbud om lån.

Hurtiglån eller banklån

Skal du bruge et lån hurtigt her og nu, hvor tilbuddet stadigvæk er der. Hvis du ikke kan vente, så se listen over hurtiglån her på ScanLån.

Spare penger eller låne penger

Minilån, når behovet ikke er stort

Tjek listen over minilån her på siden. Udvælg et eller flere gode tilbud og få gratis og ikke-bindende svar på dine ansøgninger.