Om os

ScanLån er en online prissammenligningstjeneste for finansielle produkter i Skandinavien. Man kan sige, at vi scanner markedet for finansielle produkter – primært banklån, forbrugslån og kreditkort – og giver dig gratis og uforpligtende mulighed for at sammenligne et udvalg af de finansielle produkter, der findes i de enkelte lande. Du kan således nemt og hurtigt sammenligne flere muligheder for fx et online lån, men tjenesten dækker ikke alle dine muligheder for et lån, kontokredit eller kreditkort. Ønsker du yderligere sammenligningsgrundlag, så kontakt fx nogle banker og bed om et tilbud, som du kan sammenligne med de tilbud du får gratis og uforpligtende efter sammenligning på vores tjeneste. Vi er en gratis tjeneste for dig, hvilket kan lade sig gøre, fordi vi modtager en betaling fra de finansielle produkter, der sammenlignes her på siden.

Tjek prisen og tjek lånedokumenterne

På ScanLån kan du se et priseksempel på de finansielle produkter. Vi sørger for at holde oplysningerne opdaterede, men du skal altid tjekke lånedokumenterne inden du underskriver og accepterer en låneaftale, så du er sikker på, at prisen er som forventet. Prisen på lånet er de årlige omkostninger i procent. Vi vil dog anbefale, at du også kigger på de samlede kreditomkostninger og/eller det samlede beløb, du skal betale tilbage. Vi synes, at det giver en bedre mulighed for at vurdere og det er pengene værd at optage lånet eller om man fx hellere skulle spare pengene op eller finde et bedre lånetilbud på anden måde.

Det skal være nemt og hurtigt at låne penge online

Markedet for lån og kreditkort online er enormt. Rigtig mange mennesker ansøger hver dag om lån eller kreditkort i hele Skandinavien. Den store konkurrence på markedet, og de store krav til tydelig prismærkning, gør at låneudbyderne kæmper på at kunne tilbyde de bedste lånetilbud. En af de vigtige egenskaber, der konkurreres på er hastigheden på udbetalingen. Det er en af de helt afgørende egenskaber for mange af dem, der vælger at låne penge online fremfor at tage en tur forbi deres bankrådgiver. Vælger du et lån, hvor du kan have pengene på kontoen inden for 15 minutter, så betaler du sandsynligvis også en højere rente end hvis kreditvurderingen tager længere tid. Du kan vurdere, hvor meget du er villig til at betale for at få pengene hurtigere. Står du fx og skal slå til på et godt tilbud, så betyder det måske mindre for dig om du skal tilbagebetale 210 kr. eller 240 kr. om måneden.

Ikke alle lån kan ansøges

Vi har gjort det nemt for dig at se, om du opfylder de krav som låneudbyderen har til dig som låneansøger. De bestemmer, hvem de vil udlåne penge til. Såfremt du ikke opfylder deres krav, så undlad at ansøge, da du med garanti får afslag. Måske kan du gøre noget for at opfylde deres krav ellers må du vælge et andet lån, som du vil ansøge om. Såfremt du har mulighed for at få en medansøger / kautionist med på lånet, så er mulighederne større for at du opfylder deres krav (hvis låneudbyderen giver mulighed for en medansøger).

Kontakt låneudbyderne direkte

Hvis du har spørgsmål til din regning, om et eventuelt afslag eller andet konkret om de enkelte lån, så skal du tage kontakt direkte med låneudbyderne.

Kontakt os

Hvis du har gode forslag, finder fejl eller oplysninger der skal opdateres, ønsker at annoncere eller andet relateret direkte til ScanLån, så benyt kontaktformularen nedenfor.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne

Besked

ScanLån Danmark

Finanzo Invest IVS

CVR DK-3849024

Denmark