Brugeranmeldelser

Her finder du brugeranmeldelser af de enkelte låneudbydere og deres lånetilbud. Du kan også give din mening til kende ved at klikke på det antal stjerner, som du mener låneudbyderen skal have. Du kan vurdere de finansielle produkter på følgende egenskaber:

  • Ansøgningsprocessen. Er det nemt at ansøge og forstå ansøgningsprocessen. Får man nemt besvaret eventuelle spørgsmål i processen osv.
  • Samlede vurdering af hastigheden i låneprocessen. Hastighed på ansøgning, svar på ansøgning og udbetaling af pengene.
  • Vurdering af prisen i forhold til det samlede produkt.
  • Den samlede vurdering af online og offline service. Fx kundeservice, FAQ-sektion, åbningstider osv.
LåneudbyderAnsøgningsprocessenHastighedenPrisniveauServiceniveauFå et tilbud
Bank Norwegian
Bank Norwegian
Bank Norwegian

Ansøgningsprocessen

4.00

34 stemmer

Hastigheden

'4.00'

33 stemmer

Prisniveau

'3.93'

33 stemmer

Serviceniveau

'3'

33 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du bor i Danmark. Har fast arbejde. Dansk CPR-nummer. Sund økonomi.

Fordele: Få svar med det samme. Skriv under med dit NemID. Hurtig udbetaling. Har du medansøger, så øges chancen for at få lånet og få en lavere rente.

Eks: 65.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 8,99%-26,81%. ÅOP 10,33%-28,36%. Kreditomkostninger: 17.367-49.259 kr. Samlet 81.417 - 113.309 kr. Maks. ÅOP 38,78% ved 25000 kr.

9.1/10

"Brugernes favorit"

Nordiclån
Nordiclån
Nordiclån

Ansøgningsprocessen

4.04

29 stemmer

Hastigheden

'3.98'

27 stemmer

Prisniveau

'4.00'

26 stemmer

Serviceniveau

'4'

26 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Bo i Danmark. Have fast arbejde.

Fordele: Lynhurtig udbetaling. Fast lav rente og fast månedlig ydelse. Betal ud, når du vil.

Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 8,73%-26,08%. ÅOP 12,38%-46,36%. Kreditomkostninger: 13.043-33.655 kr. Samlet 53.043 - 73.655 kr. Maks. ÅOP: 46,36%.

Leasy Minilån
Leasy Minilån
Leasy Minilån

Ansøgningsprocessen

3.86

21 stemmer

Hastigheden

'3.97'

17 stemmer

Prisniveau

'3.94'

19 stemmer

Serviceniveau

'4'

16 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI. Fast indtægt.

Fordele: Minilån op til 10.000 kr. Lånet kan indfries før tid uden gebyrer.

Eks: 10.000 kr o/3 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 15,89%-33,5%. Kreditomkostninger: 2.450-5.121 kr. Samlet 12.450-15.121 kr. Maks. ÅOP: 33,5%.

Santander Privatlån Plus
Santander Privatlån Plus
Santander Privatlån Plus

Ansøgningsprocessen

3.86

32 stemmer

Hastigheden

'3.89'

31 stemmer

Prisniveau

'4.00'

31 stemmer

Serviceniveau

'4'

31 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Indkomst min 240.000 kr./år

Fordele: Ansøg på 5 minutter og få hurtigt svar med NemID.

Eks: 140.000 kr o/6 år. Variabel årlig debitorrente 3,9%-9,95%. ÅOP 5,35%-11,51%. Kreditomkostninger: 23.506 - 51.812 kr. Samlet 163.506 kr - 191.812 kr. Maks. ÅOP: 11,51%. Fortrydelsesret 14 dage.

Santander Privatlån
Santander Privatlån
Santander Privatlån

Ansøgningsprocessen

3.87

31 stemmer

Hastigheden

'3.93'

25 stemmer

Prisniveau

'3.92'

24 stemmer

Serviceniveau

'4'

24 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret.

Fordele: Lån hurtigt, nemt og sikkert hos Santander.

Eks: 30.000 kr o/4 år. Variabel årlig debitorrente 9,95%-18,95%. ÅOP 11,85%-20,84%. Kreditomkostninger: 7.402 - 13.119 kr. Samlet 37.402 kr - 43.119 kr. Maks. ÅOP: 20,84%.

Ferratum Kredit
Ferratum Kredit
Ferratum Kredit

Ansøgningsprocessen

3.10

24 stemmer

Hastigheden

'3.08'

23 stemmer

Prisniveau

'3.08'

23 stemmer

Serviceniveau

'3'

21 stemmer

Krav til ansøger:

Du skal være mindst 23 år og ikke registreret i RKI eller Debitorregistreret. Dansk bopæl og cpr-nr.

Fordele: Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage. Gælder kun hvis pengene tilbagebetales inden 30 dage. Underskriv med NemID. Du modtager pengene med rekordfart!

Eks: 10.000 kr o/1 år. Fast årlig debitorrente 94,91%. ÅOP 124,22%-381,34%. Kreditomkostninger: 7.598-28.134 kr. Samlet 17.547-38.134 kr. Maks. ÅOP: 381,34%.

8.3/10

"Tilbud til nye kunder"

LånLet
LånLet
LånLet

Ansøgningsprocessen

3.05

23 stemmer

Hastigheden

'3.05'

21 stemmer

Prisniveau

'3.04'

21 stemmer

Serviceniveau

'3'

20 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Bopæl i Danmark. Fast indtægt.

Fordele: Lån op til 75.000 kr. Underskriv med NemID. Få svar nu og pengene i morgen. Hurtigt svar på din ansøgning.

Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 14,85%-29,85%. ÅOP 20,7%-36,8%. Kreditomkostninger: 22.197-40.216 kr. Samlet 62.197-80.216 kr. Maks. ÅOP: 36,8%. Fortrydelsesret 14 dage.

Leasy Kontantlån
Leasy Kontantlån
Leasy Kontantlån

Ansøgningsprocessen

3.52

24 stemmer

Hastigheden

'3.17'

17 stemmer

Prisniveau

'3.12'

17 stemmer

Serviceniveau

'4'

15 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret.

Fordele: Leasy Kontantlån. Hurtig svar på ansøgning. Hurtigt med NemID.

Eks: 25.000 kr o/3 år. Fast årlig debitorrente 26,08%. ÅOP 30,34%. Kreditomkostninger: 25.393 kr. Samlet 50.393 kr. Maks. ÅOP: 39,28%.

D:E:R Privat Finans
D:E:R Privat Finans
D:E:R Privat Finans

Ansøgningsprocessen

3.51

31 stemmer

Hastigheden

'3.95'

29 stemmer

Prisniveau

'4.05'

27 stemmer

Serviceniveau

'4'

27 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Fast indtægt.

Vælg mellem PrivatLån Plus, PauseLån, TrygLån, Lånebevis eller ProduktFinans.

Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 13,62%-30,95%. Kreditomkostninger: 14.409-33.655 kr. Samlet 54.409-73.655 kr. Maks. ÅOP: 30,95%.

8.5/10

"Flere typer lån"

Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort

Ansøgningsprocessen

3.98

24 stemmer

Hastigheden

'3.85'

20 stemmer

Prisniveau

'4.00'

17 stemmer

Serviceniveau

'4'

17 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du bor i Danmark. Har fast arbejde. Dansk CPR-nummer. Sund økonomi.

Fordele: Kreditkort uden årsafgift og gebyrfri varekøb. Op til 6 ugers rentefri kredit. Op til 100.000 kr. i kredit. Rejse- og afbestillingsforsikring.

Eks: 15.000 kr o/1 år. Fast årlig debitorrente 19,99%. ÅOP 21,93%. Kreditomkostninger: 1.673 kr. Samlet 16.673 kr. Maks. ÅOP: 21,93%.

9.3/10

"Kreditkort uden årsafgift"

Modus Finans
Modus Finans
Modus Finans

Ansøgningsprocessen

4.00

25 stemmer

Hastigheden

'4.00'

23 stemmer

Prisniveau

'4.00'

23 stemmer

Serviceniveau

'4'

22 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du har fast arbejde og bor i Danmark. Du kan dokumentere din indtægt.

Fordele: Lån med lynhurtig udbetaling. Vælg 2 afdragsfrie måneder om året. Ansøg nemt, hurtigt og sikkert med NemID.

Eks: 50.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 13,47%-30,69%. Kreditomkostninger: 18.540-43.870 kr. Samlet 68.540 - 93.870 kr. Maks. ÅOP: 30,69%.

9.1/10

"Lynhurtig udbetaling"

AnnaFinans
AnnaFinans
AnnaFinans

Ansøgningsprocessen

3.31

22 stemmer

Hastigheden

'3.25'

21 stemmer

Prisniveau

'3.25'

21 stemmer

Serviceniveau

'3'

20 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du kan dokumentere din indtægt.

Fordele: Svar på 30 sek. Hurtigt svar på din låneansøgning. Underskriv med NemID og få udbetalt dit lån i dag.

Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 14,71%-26,08%. ÅOP 20,5%-32,7%. Kreditomkostninger: 22.023-35.647 kr. Samlet 62.023 - 75.647 kr. Maks. ÅOP: 69,1%.

8.6/10

"Svar på 30 sek."

Føniks Privatlån
Føniks Privatlån
Føniks Privatlån

Ansøgningsprocessen

4.11

29 stemmer

Hastigheden

'3.86'

28 stemmer

Prisniveau

'4.00'

26 stemmer

Serviceniveau

'4'

24 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI. Ansøger kan dokumentere sin indtægt.

Fordele: Samme lave rente til alle. Ansøg uforpligtende. Underskriv med NemID. Indsættes direkte på din bankkonto.

Eks: 40.000 kr o/6 år. Fast årlig debitorrente 16,9%. ÅOP 20,51%. Kreditomkostninger: 26.966 kr. Samlet 66.966 kr. Maks. ÅOP: 26,5%. Fortrydelsesret 14 dage.

Spargo Finans
Spargo Finans
Spargo Finans

Ansøgningsprocessen

4.00

8 stemmer

Hastigheden

'4.00'

7 stemmer

Prisniveau

'4.00'

7 stemmer

Serviceniveau

'4'

7 stemmer

Krav til ansøger:

Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret. Du kan dokumentere din indtægt.

Fordele: Lav rente og ingen skjulte gebyrer. Du kan betale ud, når du vil. Underskriv med NemID og få hurtigt svar. Ansøgningen er helt uforpligtende.

Eks: 20.000 kr, o/3 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 27,16% - 46,35%. Geb. 1.600 kr. Kreditomkostninger: 2.725 - 4.434 kr. Samlet 22.725 - 24.434 kr. Maks. ÅOP: 46,36%. Fortrydelsesret i 14 dage.

Lendme
Lendme
Lendme

Ansøgningsprocessen

4.00

9 stemmer

Hastigheden

'3.89'

9 stemmer

Prisniveau

'4.00'

8 stemmer

Serviceniveau

'4'

7 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Du har en sund økonomi. Du skal have et cpr-nummer og være registreret i folkeregisteret.

Fordele: Du udfylder én ansøgning, og får tilbud fra flere banker. Det kan være en fordel at ansøge om et lån med en medansøger. Formidler låneansøgninger til Nordea, Basisbank A/S, Ekspres Bank og Resurs Bank.

Eks: 130.000 kr o/3 år. Variabel debitorrente 9%. ÅOP 10,18%. Etb. 6.500 kr. Samlet 204.574 kr. Maks. ÅOP: 18,52%.

9/10

"Tilbud fra flere banker"

Lendon Kassekredit
Lendon Kassekredit
Lendon Kassekredit

Ansøgningsprocessen

4.00

5 stemmer

Hastigheden

'4.00'

5 stemmer

Prisniveau

'3.00'

5 stemmer

Serviceniveau

'4'

5 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI/Debitorregistret. Skal have dansk CPR-nummer, adresse og bankkonto. Har NemID, aktiv email og telefonnummer samt Dankort, Mastercard eller Visa.

Fordele: Ansøg på 1 minut og få en kassekredit på op til 15.000 kr. Nye kunder får 30 dage rentefrit. Kun månedlige renter indtil indfrielsen.

Eks: 15.000 kr. o/3 mdr. Fast årlig debitorrente 152,16%. ÅOP 152,16%. Kreditomkostninger: 2.700 kr. Samlet 17.700 kr. Maks. ÅOP: 152,16%.

8.2/10

"Tilbud til nye kunder"

Kronelån Kassekredit
Kronelån Kassekredit
Kronelån Kassekredit

Ansøgningsprocessen

4.00

4 stemmer

Hastigheden

'4.00'

4 stemmer

Prisniveau

'3.00'

4 stemmer

Serviceniveau

'4'

4 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI, Debitorregisteret eller Kreditregisteret. Skal have dansk CPR-nummer, adresse og bankkonto. Har NemID, aktiv email og telefonnummer.

Fordele: Fleksibel kassekredit. Hurtig udbetaling.

Eks: 15.000 kr. o/3 mdr. Fast årlig debitorrente 228%. ÅOP 706,4%. Kreditomkostninger: 8.550 kr. Samlet 23.550 kr. Maks. ÅOP: 706,4%.

Kassekreditten (Kassekredit)
Kassekreditten (Kassekredit)
Kassekreditten (Kassekredit)

Ansøgningsprocessen

3.00

4 stemmer

Hastigheden

'4.00'

4 stemmer

Prisniveau

'3.00'

4 stemmer

Serviceniveau

'3'

4 stemmer

Krav til ansøger:

Du er ikke registreret i RKI/Debitorregistret. Dansk CPR-nr. og folkeregisteradresse. Aktiv e-mail. Dansk mobiltelefonnummer, bankkonto og NEMid. Du skal give adgang til skatteoplysninger via e-skat.

Fordele: Få hurtigt svar på din ansøgning. Modtag pengene inden for 1 hverdag.

Eks: 10.000 kr. o/12 mdr. Etb. omk. 495 kr. ÅOP 319,7%. Kreditomkostninger 15.495 kr. Samlet 25.495 kr. Maks. ÅOP 339,8%.

PayMark Finans (NYHED)
PayMark Finans (NYHED)
PayMark Finans (NYHED)

Ansøgningsprocessen

4.00

5 stemmer

Hastigheden

'4.00'

5 stemmer

Prisniveau

'4.00'

5 stemmer

Serviceniveau

'4'

5 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI. Ansøger kan dokumentere sin indtægt.

Fordele: NYHED i Danmark. Få hurtigt svar på din uforpligtende ansøgning her. Lån til en lav rente og uden skjulte gebyrer. Underskriv med NemID.

Eks: 70.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 6,93%-26,08%. ÅOP 10,46%-30,95%. Oprettelsesgebyr 5.600 kr. Kreditomkostninger: 19.218-58.896 kr. Samlet 89.218 - 128.896 kr. Maks. ÅOP 46,36%.

9/10

"NYT lån i Danmark"

Reklameinformation

Reklameinformation

ScanLån er en gratis og uforpligtende tjeneste, hvor du frit kan sammenligne en række af markedets lån og kreditkort. Sitet drives kommercielt, og driften finansieres ved, at vi får en betaling fra låneudbyderne, såfremt der klikkes på en ansøgningsknap (annoncelink) og en ansøgning fuldføres. Prisen for det finansielle produkt er det samme, uanset om det går via ScanLån.

Et udvalg af produkter Bemærk, at informationen på hjemmesiden ikke skal betragtes som værende dækkende for de produkter, der findes på markedet for lån, kontokredit eller kreditkort.

Anbefalinger fra ScanLån Vi anbefaler, at du sammenligner produkterne på deres åop (årlige omkostninger i procent) og andre relevante vilkår. Læs lånedokumenterne grundigt igennem inden du accepterer låneaftalen, så du har styr på prisen og vilkår. Sørg for at indhente mere end et lånetilbud, og vælg derefter det bedste tilbud. Det er gratis og uforpligtende at bede om et lånetilbud. Du kan også besøge din bank, og få et tilbud, du kan sammenligne med.

14 dages fortrydelsesret Når du har underskrevet lånedokumenterne har du 14 dages fortrydelsesret. Husk, at du skal have overblik over din økonomi inden du låner penge. Læg et budget, så du ved om du kan tilbagebetale lånet til tiden.

Forbehold for fejl og mangler Oplysninger på ScanLån opdateres ofte. Skriv meget gerne, hvis du opdager en fejl eller ikke opdateret information, så retter vi det hurtigt. Vi tager forbehold for stavefejl, tastefejl og fejl i produktoplysningerne. Tjek prisoplysningerne på lånedokumenterne, inden du accepterer låneaftalen.

Anmeldelser og brugeranmeldelser Bedømmelsen udfor produktet er en samlet vurdering af låneprocessen, lånemulighederne, vilkår, krav, popularitet, interne og eksterne brugeranmeldelser. Ændringer heri medfører justering af bedømmelserne. Du kan også se brugeranmeldelser her på siden og selv give karakterer.