Brugeranmeldelser

Her finder du brugeranmeldelser af de enkelte låneudbydere og deres lånetilbud. Du kan også give din mening til kende ved at klikke på det antal stjerner, som du mener låneudbyderen skal have. Du kan vurdere de finansielle produkter på følgende egenskaber:

  • Ansøgningsprocessen. Er det nemt at ansøge og forstå ansøgningsprocessen. Får man nemt besvaret eventuelle spørgsmål i processen osv.
  • Samlede vurdering af hastigheden i låneprocessen. Hastighed på ansøgning, svar på ansøgning og udbetaling af pengene.
  • Vurdering af prisen i forhold til det samlede produkt.
  • Den samlede vurdering af online og offline service. Fx kundeservice, FAQ-sektion, åbningstider osv.
LåneudbyderAnsøgningsprocessenHastighedenPrisniveauServiceniveauFå et tilbud
Bank Norwegian
Bank Norwegian
Bank Norwegian

Ansøgningsprocessen

4.00

34 stemmer

Hastigheden

'4.00'

33 stemmer

Prisniveau

'3.93'

33 stemmer

Serviceniveau

'3'

33 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du bor i Danmark. Har fast arbejde. Dansk CPR-nummer. Sund økonomi.

Fordele: Få svar med det samme. Skriv under med dit NemID. Hurtig udbetaling. Har du medansøger, så øges chancen for at få lånet og få en lavere rente.

Eks. 65.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 1.357 - 1.888 kr. Etb. omk. 950 kr. Fast debitorrente 8,99% - 26,81%. ÅOP 10,33% - 28,36%. Kreditomkostninger 17.367 - 49.259 kr. Tilbagebetaling 81.417 - 113.309 kr. Maks ÅOP 38,78%. 14 dages fortrydelsesret.

9.1/10

"Brugernes favorit"

Nordiclån
Nordiclån
Nordiclån

Ansøgningsprocessen

4.04

29 stemmer

Hastigheden

'3.98'

27 stemmer

Prisniveau

'4.00'

26 stemmer

Serviceniveau

'4'

26 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Bo i Danmark. Have fast arbejde.

Fordele: Lynhurtig udbetaling. Fast lav rente og fast månedlig ydelse. Betal ud, når du vil.

Eks. 40.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 885 - 1.228 kr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast debitorrente 8,73% - 26,08%. ÅOP 12,38% - 46,36%. Kreditomkostninger 13.043 - 33.655 kr. Tilbagebetaling 53.043 - 73.655 kr. Maks ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

Leasy Minilån
Leasy Minilån
Leasy Minilån

Ansøgningsprocessen

3.86

21 stemmer

Hastigheden

'3.97'

17 stemmer

Prisniveau

'3.94'

19 stemmer

Serviceniveau

'4'

16 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI. Fast indtægt.

Fordele: Minilån op til 15.000 kr. Lånet kan indfries før tid uden gebyrer.

Eks. 15.000 kr. o/3 år. Mdl. ydelse 519 - 631 kr. Etb. omk. 1.200 kr. Fast debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 15,89%-33,49%. Kreditomkostninger 3.675 – 7.689 kr. Tilbagebetaling 18.675 - 22.689 kr. Maks ÅOP 51,5%. 14 dages fortrydelsesret.

Santander Privatlån
Santander Privatlån
Santander Privatlån

Ansøgningsprocessen

3.87

31 stemmer

Hastigheden

'3.93'

25 stemmer

Prisniveau

'3.92'

24 stemmer

Serviceniveau

'4'

24 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret.

Fordele: Lån hurtigt, nemt og sikkert hos Santander.

Eks. 30.000 kr. o/4 år. Mdl. ydelse 810 - 933 kr. Etb. omk. 1200 kr. Mdl. gebyr 25 kr. Variabel debitorrente 9,95% - 18,95%. ÅOP 14,13% - 23,45%. Kreditomkostninger 8.826 - 14.783 kr. Tilbagebetaling 38.826 - 44.783 kr. Maks ÅOP 43,51%. 14 dages fortrydelsesret.

LånLet
LånLet
LånLet

Ansøgningsprocessen

3.05

23 stemmer

Hastigheden

'4.00'

23 stemmer

Prisniveau

'3.04'

23 stemmer

Serviceniveau

'3'

23 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Bopæl i Danmark. Fast indtægt.

Fordele: Lån op til 75.000 kr. Underskriv med NemID. Få svar nu og pengene i morgen. Hurtigt svar på din ansøgning.

Eks. 40.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 1.037 - 1.337 kr. Etb. omk. 3.200 kr. Mdl. gebyr 33 kr. Variabel debitorrente 14,85% - 29,85%. ÅOP 20,7% - 36,8%. Kreditomkostninger 22.197 - 40.216 kr. Tilbagebetaling 62.197 - 80.216 kr. Maks ÅOP 36,8%. 14 dages fortrydelsesret.

Leasy Kontantlån
Leasy Kontantlån
Leasy Kontantlån

Ansøgningsprocessen

3.52

24 stemmer

Hastigheden

'3.17'

17 stemmer

Prisniveau

'3.12'

17 stemmer

Serviceniveau

'4'

15 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret.

Fordele: Pengene direkte ind på kontoen.Hurtig svar på ansøgning. Hurtigt med NemID.

Eks. 25.000 kr. o/3 år. Mdl. ydelse 865 - 1.051 kr. Etb. omk. 2.000 kr. Fast debitorrente 9,9% - 26,08%. ÅOP 15,89% - 33,49%. Kreditomkostninger 6.125 - 12.826 kr. Tilbagebetaling 31.125 - 37.826 kr. Maks ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

D:E:R Privat Finans
D:E:R Privat Finans
D:E:R Privat Finans

Ansøgningsprocessen

3.51

31 stemmer

Hastigheden

'3.95'

29 stemmer

Prisniveau

'4.05'

27 stemmer

Serviceniveau

'4'

27 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Fast indtægt.

Vælg mellem PrivatLån Plus, PauseLån, TrygLån, Lånebevis eller ProduktFinans.

Eks. 40.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 907 - 1.228 kr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast debitorrente 9,9% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Maks ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

8.5/10

"Flere typer lån"

Selene Finans
Selene Finans
Selene Finans

Ansøgningsprocessen

2.98

25 stemmer

Hastigheden

'3.00'

23 stemmer

Prisniveau

'3.12'

23 stemmer

Serviceniveau

'4'

22 stemmer

Krav til ansøger:

Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Fast bopæl i Danmark. Fast indtægt.

Fordele: Ansøg med det samme og få pengene i dag. Indfri lånet, når du vil (det koster ikke ekstra).

Eks. 40.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 941 - 1.138 kr. Etb. omk. 3.200 kr. Fakturagebyr 33 kr/md. Variabel debitorrente 9,95% - 19,95%. ÅOP 15,5% - 26,1%. Kreditomkostninger 16.442 - 28.266 kr. Tilbagebetaling 56.442 - 68.266 kr. Maks ÅOP 26,1%. 14 dages fortrydelsesret.

Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort

Ansøgningsprocessen

3.98

24 stemmer

Hastigheden

'3.85'

20 stemmer

Prisniveau

'4.00'

17 stemmer

Serviceniveau

'4'

17 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du bor i Danmark. Har fast arbejde. Dansk CPR-nummer. Sund økonomi.

Fordele: Kreditkort uden årsafgift og gebyrfri varekøb. Op til 6 ugers rentefri kredit. Op til 100.000 kr. i kredit. Rejse- og afbestillingsforsikring.

Eks. 15.000 kr. o/1 år. Fast årlig debitorrente 19,99%. ÅOP 21,93%. Kreditomkostninger 1.673 kr. Tilbagebetaling 16.673. Maks ÅOP 21,93%.

9.3/10

"Kreditkort uden årsafgift"

Modus Finans
Modus Finans
Modus Finans

Ansøgningsprocessen

4.00

25 stemmer

Hastigheden

'4.00'

23 stemmer

Prisniveau

'4.00'

23 stemmer

Serviceniveau

'4'

22 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du har fast arbejde og bor i Danmark. Du kan dokumentere din indtægt.

Fordele: Lån med lynhurtig udbetaling. Vælg 2 afdragsfrie måneder om året. Ansøg nemt, hurtigt og sikkert med NemID.

Eks. 50.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 1.372 - 1.879 kr. Etb. omk. 4.000 kr. Fast debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 13,49%-30,73%. Kreditomkostninger 18.549 - 43.938 kr. Tilbagebetaling 68.549 - 93.938 kr. Maks ÅOP 42,94%. 14 dages fortrydelsesret.

8.9/10

"Lynhurtig udbetaling"

AnnaFinans
AnnaFinans
AnnaFinans

Ansøgningsprocessen

3.31

22 stemmer

Hastigheden

'3.25'

21 stemmer

Prisniveau

'3.25'

21 stemmer

Serviceniveau

'3'

20 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du kan dokumentere din indtægt.

Fordele: Svar på 30 sek. Hurtigt svar på din låneansøgning. Underskriv med NemID og få udbetalt dit lån i dag.

Eks. 40.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 1.037 - 1.337 kr. Etb. omk. 3.200 kr. Mdl. gebyr 33 kr. Variabel debitorrente 14,85% - 29,85%. ÅOP 20,7% - 36,8%. Kreditomkostninger 22.197 - 40.216 kr. Tilbagebetaling 62.197 - 80.216 kr. Maks ÅOP 69,1%. 14 dages fortrydelsesret.

8.6/10

"Svar på 30 sek."

Turbolån
Turbolån
Turbolån

Ansøgningsprocessen

3.00

23 stemmer

Hastigheden

'4.00'

22 stemmer

Prisniveau

'2.79'

22 stemmer

Serviceniveau

'3'

22 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI, Experian eller Debitorregistreret. Du er dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse. Du har NemID, email og dansk telefonnummer og bankkonto. Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse.

Fordele: Pengene udbetalt inden for 1 time. Der er åbent i hverdage, weekender og på helligdage. En kredit med månedlig minimumsbetaling. Underskriv sikkert og nemt med NemID.

Eks. 10.000 kr. o/4 mdr. Mdl. ydelse 3.837,83 kr. Debitorrente 761,54%. ÅOP 761,54%. Kreditomkostninger 5.351,32 kr. Tilbagebetaling 15.351,32 kr. Maks ÅOP 761,54%. 14 dages fortrydelsesret.

8.4/10

"Åbent weekender og helligdage"

Føniks Privatlån
Føniks Privatlån
Føniks Privatlån

Ansøgningsprocessen

4.11

29 stemmer

Hastigheden

'3.86'

28 stemmer

Prisniveau

'4.00'

26 stemmer

Serviceniveau

'4'

24 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI. Ansøger kan dokumentere sin indtægt.

Fordele: Samme lave rente til alle. Ansøg uforpligtende. Underskriv med NemID. Indsættes direkte på din bankkonto.

Eks. 40.000 kr. o/6 år. Mdl. ydelse 931 kr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast debitorrente 16,9%. ÅOP 20,51%. Kreditomkostninger 26.966 kr. Tilbagebetaling 66.966 kr. Maks ÅOP 26,49%. 14 dages fortrydelsesret.

Spargo Finans
Spargo Finans
Spargo Finans

Ansøgningsprocessen

4.00

8 stemmer

Hastigheden

'4.00'

7 stemmer

Prisniveau

'4.00'

7 stemmer

Serviceniveau

'4'

7 stemmer

Krav til ansøger:

Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret. Du kan dokumentere din indtægt.

Fordele: Lav rente og ingen skjulte gebyrer. Du kan betale ud, når du vil. Underskriv med NemID og få hurtigt svar. Ansøgningen er helt uforpligtende.

Eks. 70.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 1.587 - 2.149 kr. Etb. omk. 5.600 kr. Fast debitorrente 9,9% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Kreditomkostninger 25.220 - 58.896 kr. Tilbagebetaling 95.220 - 128.896 kr. Maks ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

Lendme
Lendme
Lendme

Ansøgningsprocessen

4.00

12 stemmer

Hastigheden

'3.89'

11 stemmer

Prisniveau

'4.00'

11 stemmer

Serviceniveau

'4'

11 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Du har en sund økonomi. Du skal have et cpr-nummer og være registreret i folkeregisteret.

Fordele: Du udfylder én ansøgning, og får tilbud fra flere banker. Det kan være en fordel at ansøge om et lån med en medansøger. Formidler låneansøgninger til Nordea, Basisbank A/S, Ekspres Bank, PenSam Bank og Resurs Bank.

Eks. 130.000 kr. o/7 år. Mdl. ydelse 2.260 kr. Etb. omk. 6.500 kr. Variabel debitorrente 4,99% - 19,95%. ÅOP 10,47%. Kreditomkostninger 59.849 kr. Tilbagebetaling 189.849 kr. Maks ÅOP 18,52%. 14 dages fortrydelsesret.

8.7/10

"Tilbud fra flere banker"

Lendon
Lendon
Lendon

Ansøgningsprocessen

4.00

14 stemmer

Hastigheden

'4.00'

14 stemmer

Prisniveau

'3.00'

14 stemmer

Serviceniveau

'3'

14 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI/Debitorregistret. Skal have dansk CPR-nummer, adresse og bankkonto. Har NemID, aktiv email og telefonnummer samt Dankort, Mastercard eller Visa.

Fordele: Ansøg på 1 minut og få en kredit på op til 20.000 kr. Nye kunder får 30 dage rentefrit. Kun månedlige renter indtil indfrielsen.

Eks. 15.000 kr. o/3 mdr. Mdl. ydelse 2.325 kr. Fast debitorrente 209,2%%. ÅOP 209,2%%. Kreditomkostninger 4.650 kr. Tilbagebetaling 19.650 kr. Maks ÅOP 209,2%. 14 dages fortrydelsesret.

8.2/10

"Tilbud til nye kunder"

Kronelån kredit
Kronelån kredit
Kronelån kredit

Ansøgningsprocessen

4.00

9 stemmer

Hastigheden

'4.00'

8 stemmer

Prisniveau

'3.00'

8 stemmer

Serviceniveau

'4'

8 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI, Debitorregisteret eller Kreditregisteret. Skal have dansk CPR-nummer, adresse og bankkonto. Har NemID, aktiv email og telefonnummer.

Fordele: Fleksibel kredit. Hurtig udbetaling.

Eks. 4.000 kr. o/3 måneder. Mdl. ydelse 760 kr. Etb. omk. 0 kr. Mdl. gebyr 0 kr. Fast debitorrente 228%. ÅOP 706,4%. Kreditomkostninger 2.280 kr. Tilbagebetaling 6.280 kr. Maks ÅOP 706,4%. 14 dages fortrydelsesret.

8.6/10

"Hurtig udbetaling"

Kassekreditten
Kassekreditten
Kassekreditten

Ansøgningsprocessen

3.00

5 stemmer

Hastigheden

'4.00'

4 stemmer

Prisniveau

'3.00'

4 stemmer

Serviceniveau

'3'

4 stemmer

Krav til ansøger:

Du er ikke registreret i RKI/Debitorregistret. Dansk CPR-nr. og folkeregisteradresse. Aktiv e-mail. Dansk mobiltelefonnummer, bankkonto og NEMid. Du skal give adgang til skatteoplysninger via e-skat.

Fordele: Få hurtigt svar på din ansøgning. Modtag pengene inden for 1 hverdag.

Eks. 10.000 kr. o/1 år. Mdl. ydelse 1.250 kr. Etb. omk. 495 kr. Fast debitorrente 150%. ÅOP 319,7%. Kreditomkostninger 15.495 kr. Tilbagebetaling 25.495 kr. Maks ÅOP 339,8%. 14 dages fortrydelsesret.

PayMark Finans
PayMark Finans
PayMark Finans

Ansøgningsprocessen

4.00

6 stemmer

Hastigheden

'4.00'

5 stemmer

Prisniveau

'4.00'

5 stemmer

Serviceniveau

'4'

5 stemmer

Krav til ansøger:

Ansøger må ikke være registreret i RKI. Ansøger kan dokumentere sin indtægt.

Fordele: NYHED i Danmark. Få hurtigt svar på din uforpligtende ansøgning her. Lån til en lav rente og uden skjulte gebyrer. Underskriv med NemID.

Eks. 70.000 kr. o/5 år. Mdl. ydelse 1.487 - 2.149 kr. Etb. omk. 5.600 kr. Fast debitorrente 6,93%-26,08%. ÅOP 10,46%-30,95%. Kreditomkostninger 19.218 – 58.896 kr. Tilbagebetaling 89.218 - 128.896 kr. Maks ÅOP 46,36%. 14 dages fortrydelsesret.

8.8/10

"NYT lån i Danmark"

Basisbank
Basisbank
Basisbank

Ansøgningsprocessen

4.00

6 stemmer

Hastigheden

'4.00'

5 stemmer

Prisniveau

'4.00'

5 stemmer

Serviceniveau

'4'

5 stemmer

Krav til ansøger:

Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret. Du bor i Danmark og har en fast indtægt. Der foretages kreditvurdering.

Fordele: Få pengene med det samme. Pengene udbetales senest hverdagen efter, at du har underskrevet lånet med NemID.

Eks. 100.000 kr. o/10 år. Mdl. ydelse 1.128 - 1.704 kr. Etb. omk. 4.000 kr. Variabel debitorrente 4,95% - 15,95%. ÅOP 6,5% - 17,8%. Kreditomkostninger 35.356 - 104.466 kr. Tilbagebetaling 135.356 – 204.466 kr. Maks ÅOP 25%. 14 dages fortrydelsesret.

8.9/10

"Få pengene med det samme"

Bonuslån
Bonuslån
Bonuslån

Ansøgningsprocessen

4.00

4 stemmer

Hastigheden

'4.00'

4 stemmer

Prisniveau

'3.00'

4 stemmer

Serviceniveau

'4'

4 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke stå registreret som dårlig betaler i skyldnerregistre. Du skal være dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse. Har ikke navne- eller adressebeskyttelse. Har NemID, aktiv e-mail, dansk telefonnummer og dansk bankkonto til udbetalingen.

Fordele: Du får svar på din låneansøgning straks. Åbent i weekenden og helligdage - udbetaler pengene straks i åbningstiden.

Eks. 5.000 kr. o/3 måneder. Mdl. ydelse 1.918,92 kr. Fast debitorrente/ÅOP 759,79%. Kreditomkostninger 2.675,68 kr. Tilbagebetaling 7.675,68 kr. Forudsætter betalingskort. Maks ÅOP 759,79%. 14 dages fortrydelsesret.

7.9/10

"Lån i 3 måneder"

Kvikto
Kvikto
Kvikto

Ansøgningsprocessen

4.00

12 stemmer

Hastigheden

'4.00'

11 stemmer

Prisniveau

'3.00'

11 stemmer

Serviceniveau

'3'

11 stemmer

Krav til ansøger:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du har NemID. Du skal give adgang til skatteoplysninger via e-skat.

Fordele: Nyt lån i Danmark. Ingen skjulte omkostninger. Fast rente. Betal, når du vil.

Eks. 10.000 kr. o/1 år. Mdl. ydelse 1.250 kr. Etb. omk. 495 kr. Fast debitorrente 150%. ÅOP 319,7% - 28,36%. Kreditomkostninger 15.495 kr. Tilbagebetaling 25.950 kr. Maks ÅOP 339,8%. 14 dages fortrydelsesret.

NordCredit
NordCredit
NordCredit

Ansøgningsprocessen

4.00

4 stemmer

Hastigheden

'4.00'

4 stemmer

Prisniveau

'3.00'

4 stemmer

Serviceniveau

'4'

4 stemmer

Krav til ansøger:

Du har NemID. Dansk folkeregisteradresse og telefonnummer. Konto i en dansk bank.

Fordele: Kredit med fast månedlig tilbagebetaling. Hurtig udbetaling og lav månedlig ydelse.

Eks. 15.000 kr. o/1 år. Mdl. ydelse 1968,07 kr. Udbetalignsgebyr 1.500 kr. Fast debitorrente 72%. ÅOP 145,8%. Kreditomkostninger 8.616,84 kr. Tilbagebetaling 23.616,84 kr. Maks ÅOP 145,8%. 14 dages fortrydelsesret.

8.1/10

"Fast lav ydelse"

Reklameinformation

Reklameinformation

ScanLån er en gratis og uforpligtende tjeneste, hvor du frit kan sammenligne en række af markedets lån og kreditkort. Sitet drives kommercielt, og driften finansieres ved, at vi får en betaling fra låneudbyderne, såfremt der klikkes på en ansøgningsknap (annoncelink) og en ansøgning fuldføres. Prisen for det finansielle produkt er det samme, uanset om det går via ScanLån.

Et udvalg af produkter Bemærk, at informationen på hjemmesiden ikke skal betragtes som værende dækkende for de produkter, der findes på markedet for lån, kontokredit eller kreditkort.

Anbefalinger fra ScanLån Vi anbefaler, at du sammenligner produkterne på deres åop (årlige omkostninger i procent) og andre relevante vilkår. Læs lånedokumenterne grundigt igennem inden du accepterer låneaftalen, så du har styr på prisen og vilkår. Sørg for at indhente mere end et lånetilbud, og vælg derefter det bedste tilbud. Det er gratis og uforpligtende at bede om et lånetilbud. Du kan også besøge din bank, og få et tilbud, du kan sammenligne med.

14 dages fortrydelsesret Når du har underskrevet lånedokumenterne har du 14 dages fortrydelsesret. Husk, at du skal have overblik over din økonomi inden du låner penge. Læg et budget, så du ved om du kan tilbagebetale lånet til tiden.

Forbehold for fejl og mangler Oplysninger på ScanLån opdateres ofte. Skriv meget gerne, hvis du opdager en fejl eller ikke opdateret information, så retter vi det hurtigt. Vi tager forbehold for stavefejl, tastefejl og fejl i produktoplysningerne. Tjek prisoplysningerne på lånedokumenterne, inden du accepterer låneaftalen.

Anmeldelser og brugeranmeldelser Bedømmelsen udfor produktet er en samlet vurdering af låneprocessen, lånemulighederne, vilkår, krav, popularitet, interne og eksterne brugeranmeldelser. Ændringer heri medfører justering af bedømmelserne. Du kan også se brugeranmeldelser her på siden og selv give karakterer.